onsdag 16. september 2009

Priyas 10 tips å gjøre når du er syk

Noen er lite syke, andre er mye syke. Noen er aldri syke, og andre later som de ikke er syke(*kremt*).
Jeg har selv havnet i senga med 100 basiler bare på nesa, en hel rull med papir ved sengekanten og milde feberfantasier..
Det er ingen som kan benekte at det er kjedelig å være syk, men det finnes mange ting du kan gjøre selv med en litt høy temperatur og en rennende nese!

S_vning__sove__seng_266507y 1. Bli sengeliggende. Innrøm ovenfor deg selv at du er syk og la kroppen din hvile. Du hjelper verken deg selv eller andre ved å være en vandrende bakteriebombe.

 

 tea_cup_small

2. Drikk te! Digg, digg, digg! Det finnes lite som er bedre enn en kopp te med honning.

 

 

hjerte_stort_lite 3. Bytt sengetøy. Alt føles mye bedre når du har rent sengetøy, og sengeligging blir mye morsommere! Dessuten føles det bra at det er antakelig færre bakterier i senga nå.

 



sweet piano 4. Finn et instrument. Enten det er en gitar, piano eller blokkfløyte (om du ikke finner noen, så duger kjelene i kjøkkenet til å hamre på) og bråk så mye som du orker! Det trenger ikke å være musikk, det trenger ikke å ligne musikk engang. Det trenger bare å være moro!

 

twitter_bird 5. Sosiale medier. Skriv på Facebook, Twitter, Msn eller lignende at du er syk. Trøste ord strømmer inn og det er lite som overgår følelsen av å være verdsatt. I dag er dagen der du kan synes synd på deg selv, bruk det!

 

water-drop 6. Vann og Läkerol. Jeg har drukket 4 flasker vann og spist to pakker med Läkerol Xtreme idag. Føler meg bedre allerede :)

 

 

medium_FANFICTION 7. FanFiction. Gå inn på http://www.fanfiction.net og finn yndeligsboka/serien din og les hva slags syke, skrudde endringer folk ønsker. Det er virkelig mye morsommere enn det ser ut til. Underholdning i flere dager!

 

 

oranges-vitamin-c-lg  8. Mat! Om du orker det, lag deg noe god mat. Selv om matlysten ofte er på bånn når man er syk, gjelder det med en god måltid. Og spiser du f eks en appelsin, fyller du kroppen med C-vitaminer!

 

 

books-weigh-in-on-the-TV-vs-Internet-debate 9. Bøker. Du har helt sikkert en hel liste med bøker du vil få lest, men aldri funnet tid til. Nå har du sjansen!

 

 

 

 good-nights-sleep_58101

10. Sov! Det finnes lite som er mer undervurdert enn søvn. Hva er vel bedre enn å duppe av i drømmenes verden hvor alt er lyst og bra? Søvn gjør underverk for sjelen, trust me!

 

 

Priya er rød i nesa og bakteriefarlig.

4 kommentarer:

  1. Kunne trengt å følge noen av rådene, men har ikke tid -.-

    SvarSlett
  2. Man tar seg tid vettu.. Dessuten, hvordan kan du kalle deg selv rød og farlig når du ikke er rød på nesa og bakteriefarlig? ;D

    SvarSlett