mandag 24. august 2009

Hviskemonsterets kamp mot Kaptein-Jens

Her om dagen var de to røde og farlige samlet over meningsmålingene til det kommende stortingsvalget. Ikke overraskende, var det et parti som hadde betydelig større oppslutning enn det skulle hatt. Det er noe forunderlig ved dette partiet og dets leder. Partiet er ledet av en autoritær pic.phphviskestemme av et kvinnemenneske jeg liker å kalle  Hviskestemmen. Denne Hviskestemmen oppfattes av mange som skummel fordi hun leder partiet som mener at all tilbakeskritt i samfunnet kan kalles Fremskritt. Herved går partiet under navnet; Bakvendtpartiet. Det har seg også slik at Hviskestemmen ikke er leder av Bakvendtpartiet, men kun mannen; formannen.

Hviskestemmen er uoffisielt diagnostisert med paranoia. jihad-for-dummies Hun tror at Norge blir kapret av noen Uidentifiserbare, Falafelspisende Oljesheiker, også kalt muslimer. Hun ble dessverre tatt da hun prøvde å hypnotisere befolkningen om at deler av landet var styrt av disse UFOene. Hviskestemmen tror også at om vi ikke snart bruker opp alle pengene vi har samlet og spart gjennom tiår vil snart alt forsvinne i ett kjempesluk kalt børskrakk.

Mange lar den lave, mystiske Stemmen forføre deres griskere formål, men heldigvis finnes det fortsatt noen som lar hjertet banke for et norsk eventyr; velferdseventyret. Det finnes nemlig en løsning på dette problemet. Løsningen kommer i form av en mann; Kaptein-Jens. Han skal stikke hull på hviskemonsteret, som egentlig bare er blåst opp av sedler fra Rimi-Hagen og Shariff. Han skal parere med SV-sverdet, og stoppe angrep med SP-skjoldet, og holder ikke det sender han en LO-flåte. Hviskestemmen skal ikke få ta i fra det norske folket velferdsventyret.

Mange av Hviskestemmens tanker og meninger virker ved første øyekast som en dør mot lysere tider. Dessverre er det med Hviskestemmen som med å urinere i buksa; det er varmt og godt til å begynne med, men blir iskaldt og forferdelig i lengden.

4 kommentarer:

  1. Herlig Priya! Hva er vel et bedre politisk utspill en et klassisk eventyr, med klare hentydninger til virkeligheten?

    SvarSlett
  2. Skal vi prøve å være litt mer saklige i bloggene våre fra nå av? Du har fått et vindu i media. Bruk det fornuftig.

    SvarSlett
  3. Hvordan vi bruker bloggen vår er opp til oss, dersom du har et problem med det kan du slutte og lese den. Det at du ikke ser den overførte betydningen til hvordan det vil gå med det norske samfunnet dersom FrP kommer til makta er ditt problem. At vi bruker humor i vårt budskap setter våre meninger om FrP i et litt annet lys.

    SvarSlett
  4. så sykt bra! :D Har anbefalt mange av vennene mine om å lese den ;)

    SvarSlett